-->

Tuesday, 15 May 2012

2 Months ♥

Okayy nampak takk kat atas tue tulis apa. Okayy , now sha nak story . Semalam Anniversary sha dgn afiq . Alhamdulillah dha 2 bulan . Dalam 2 bulan niy mcm-2 dugaan datang . Lepas satu-satu datang . Tapi sha tahann . Dalam masa 2 bulan niy juga sha ada buat salah besar dekat afiq . Kayy . tue tak boleh lha nak story cause private -_________-
Now , sha harap sangat yang kitaorg kekal lama . Mmg hope sesangat :'D
Walaupun banyak dugaan yang datang sha tetap percayakan diaa . Orang kata dea nak permainkan sha lha nak kikis duit sha lhaa . Err WTH ! You are STUPID BITCH ! Apa masalah korang nak kacau hubungan aku dengan dia ? Aku ada kacau relay korang kea sayang ? Tak ada kannnnnnn . So , kenapa lha korang penat-2 bertungkus lumus untuk clash kan aku dengan afiq ? Apa motif korang sebenar nya -,-
Kayy , serious aku tak faham dengan korang . Btw , korang jaga lha relay korang tue . Jgn nak menyibuk kt relay orang . Tak penat kea korang nak kacau relay orang niy . Apa yang korang cakap aku tak kan amek kisahh kayyy . Sebab aku kenal dia . Apa pun yang terjadi afiq tetap aku PUNYA :*
Korang jangan lha nak merosakkan relay orang kayy sayang . Close the story . Sambung balik pasal Anniversary kitaorang pula . Selama 2 bulan niy juga sha ada menangis . Sebab ? Sha rindu dia , ada orang kata dia tak sayang sha bagai-2 lagi lhaa . Tapi sekarang sha dha tak nak dengar tue semua dhaa . Tapi kalau sha rindu dia sha akan menangis then termenung macam orang hilang laki kayy . haha . Sha taktahu kenapa . Biasa lha kan CINTA JARAK JAUH  lah katakan . haha . Kayy , sampai sini jea sha boleh cerita .
Byeee , Assalamualaikum :)
Cakap-cakap budak comel :)

No comments:

Post a Comment