-->

Monday, 21 May 2012

Aku Tak Kuat :'(

Assalamualaikum and haii korang , sha tak kuat nak hadapi semua yang berlaku sekarang kat diri sha :'(
Malam tadi sebelum sha nak tidur sha menangis sebab afiq . Sha taktahu kenapa sha menangis . Sha taknak kehilangan afiq . Pagi tadi bestie sha story , Pakwee bestie sha call dia , Then afiq menyampuk . Dia kata hye elly elina , SAYANG . then lepas dia dha nak habis cakap dgn pakwee dia afiq cakap MUAHHH kat dia . Lepas jea bestie sha cerita pasal tue . Sha tunduk , then terus menangis . Pastue , bestie sha pujuk sha . Sha terus badmood . Then , sampai lha balik sekolah tadi sha tak dea mood . Pastue sha sampai jea rumah sha menangis , Dalam hati sha kata . Afiq dha berubah kea ? Dia dha tak sayang kan aku lagi kea ? Dia dha tawar hati dgn aku kea ? Semua ada dalam hati sha niy . Sha taknak kehilangan afiq . Sha sayang afiq sesangat . Sha taknak lepas kan dia . :'( Afiq , afiq dha tak sayang kita kea ? Afiq couple dgn kita niy sebab terpaksa kea ? Afiq terpaksa terima kita kea ? Afiq kita tengok afiq mcm dha lain . Semenjak afiq kenal bestie kita . Kita tahu kita tak cantik . Bestie kita cantik . AFIQ KITA SAYANG AFIQ SANGAT SANGAT :'(
Cakap-cakap budak comel :)

No comments:

Post a Comment