-->

Tuesday, 19 June 2012

Kenapa mesti kami :'/



Hari tu sha try call Afiq but dia tak angkat , Tetiba ada text masuk from him .
 Sha happy sesangat , Then tetiba text tu tulis macam nieh 
A : Kenapa ? takde org lain dah ke kau nak kacau ?
S : Hmm , ye lah sorry kacau biy :')
A :Kau nieh siapa ? kau couple dgn aku ke ? 
S : Haaaa , afiq kan . Dah lupa nurisha keeee ? Kay takpeeee
A : Aku awek dia , kau siapa ? kenapa kacau dia lagi ? kau pergi lah cari laki lain !
And that time , sha menangis tanpa hentii ,
Then , sha terus hantar text kat dia . 
Kalau kau nak putus dgn aku cakap je lah . 
Tak payah nak sakit kan hati aku dgn cara , 
Cari perempuan lain lah ! 
Then , tetiba dia hantar Hi , Please Call me back kat sha . 
At that time sha call lah jugak sebab nak settle kan problem kan . 
Tetiba dia kata . Bby kenapa hantar text mcm tu ? 
Biy taktahu pape pun . 
Then , sha kata lah , entah . 
Perempuan mana yang pegang phone biy tu ? 
Dia kata dia pun taktahuu . Hmm , so sha diam lah , Lagi sekali , 
Malam semalam sha call dia lagi . 
Perempuan yang sama jugak angkat . Dia cakap , 
Dia nak kahwin pula dgn afiq . Mmg masa tu tak tahu nak cakap 
apa lah kann . Menangis je yang mampu . 
Hmm , takpe lah . But perempuan tu yang terlalu perasan . 
Takpe lah sha terima jee . 
Kayy , sampai sini je sha mampu tulis . 
Byee and Assalamualaikum :')

Cakap-cakap budak comel :)

No comments:

Post a Comment