-->

Wednesday, 15 August 2012

5 Months Yang Memeritkan :'(

Haiii korang , see titltle kat atas tu ?
Now , aku fed-up dgn afiq . 
Seolah-olah , Aku yang tergila-gila kan dia . 
Macam aku nieh yang terkejar-kejar . 
Serious aku tak faham dengan dia . 
Aku tahu dia busy , Tapi takkan tak boleh nak 
luangkan masa untuk aku ?
Sekejap pun jadi lah . Selalu nya . 
Dia akan ucap setiap kali anniversary antara aku dgn dia . 
But , bulan nieh , dia macam dah taknak kat aku . 
Hmmm . Aku benci ah macam nieh !


Cakap-cakap budak comel :)

No comments:

Post a Comment